Lenker til Retningslinjer

Retningslinjer på smittevernregler 

14.12.2020

Retningslinger for bruk av Ytteren Flerbrukshall under Covid-19

Ytteren Flerbrukshall.pdf

Ytteren Flerbrukshall - kart.pdf

Retningslinjer for bruk av Arena Drift under Covid -19 

Arena Drift.pdf

Arena Drift.pdf

Retningslinjer for bruk av Polarsirkelen Flerbrukshall under Covid-19 

Polarsirkelen Flerbrukshall.pdf

Retningslinjer for bruk av Ranahallen under Covid-19

Ranahallen.pdf
Registrering av besøkende på kamp

(First name)

(Last name)

(12345678)

(dd.mm.åå)

(velg en arena i nedtrekksvinduet)

(Eks : J14 B&Y - J14 Gruben)

JulegavetipsHusk, dersom dere trenger fine julegaver så finner dere denne lekre luen - som har to sider! Den koster 150,- og kommer i to størrelser. Vi har også B&Y buff til kr 100,-. Dersom dere kjøper lue + buff er prisen pr nå samlet kr 200,-

Ved interesse kan man sende mld til Silje Breimo på 480 21 882 eller privat messenger.

Alt av overskudd går til B&Y Barn og Ungdom.

 
Oppstart trening i ungdomsfotballen 

Med utgangspunkt i oppdatert informasjon fra Rana Kommune, blant annet gjennom torsdagens pressekonferanse, vurderer vi det nå sånn at det er forsvarlig å starte opp.

Les mer

All Organisert aktivitet avlyses

I dag Onsdag 02.11 Har kommuneoverlege Frode Berg gått ut med anbefaling at all organisert aktivitet alyses denne uke. Daglig leder i Bossmo & Ytteren IL, Tom Kristiansen sendte like etter en E-post til alle i klubben med melding om at all aktivitet/trening i regi av Bossmo Ytteren IL avlyses ut uka. Dette gjelder også utendørsaktiviteter.

Videre følger vi situasjonen tett, og oppstart vil skje i tråd med kommunens anbefalinger. Det vil si at aktivitetsstoppen også kan bli utvidet utover uke 45.  Ingen oppstart av trening før klubben har gitt beskjed om at det er ok. 

Registrer deg når du kommer på kamp!

Registrer deg når du kommer på kamp!

11.08.2020


Fra 1. august ble det åpnet opp for å gjennomføre kamper og turneringer i barne- og ungdomsfotballen i Norge. Helsemyndighetene har gitt særlig unntak fra regelen om avstand for barn og ungdom under kamper, forutsatt at det skjer under de rammene som NFF har utarbeidet i fotballens koronahåndbok.

Et av tiltakene for å skape trygge arrangement innen barne- og ungdomsfotballen er registrering av publikum og besøkende på fotballkamper. Denne registreringen skal gjøre det lettere å spore eventuell smitte.

For registrering av tilskuere på kamp i regi av B&Y IL, Gruben IL, Selfors UL, Åga IL, Rana FK og Skonseng UL SKAL det registreres i skjema under her:
Opplysningene i din registrering vil kun bli brukt dersom det skulle oppstå en smittesituasjon som kan knyttes til kampen du er på. Dataene lagres i 10 dager.

Takk at du tar retningslinjene fra helsemyndighetene på alvor – slik at vi sammen bidrar til å hindre smitte. 

God kamp! 


HovedsponsorSponsorer


Levert av IdrettenOnline